Estetikkliniken

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vi utför det mesta inom fillers och botox. Hos oss arbetar certifierad personal som behandlar områden inom fillers och botox. Behandlarna på Göta klinik ärhandplockade för deras expertis och moderna perspektiv på behandlingar inom beauty.
Vårklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och övriga Sverige.V estetiğiyle ameliyatsız yüz germe - Sağlık Haberleri
Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och vår behandling som du gör på vår klinik. Vi strävar mot att bli ett alternativ för dig som vill välja en klinik i Göteborg med fokus på skönhet och bodysculpting.

FillerGöteborg
Inom fillers Göteborg finns en mängd olika estetikkliniker inom Göteborg som har olika erbjudanden för behandlingar med fillers, men som saknar kompetens. På vår skönhetsklinik finns legitimerad personal som behandlar ditt behov av att få de bästa fillers i Göteborg.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillers.
Vi gör allt för att våra legitimerade behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss på Södra Hamngatan 59 i Göteborg har vi fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vårt mål är att ge dig de bästa fillers Göteborg stads kliniker har att erbjuda https://gotaklinik.se.

Botoxpris
Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox varierar priserna.
Exempelvis om du vill behandla botoxpanna, botoxögon eller botoxgummysmile för att nämna ett par av områdena som du kan behandla.
En detaljerad offert ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan behandlingen. Nidiskuterar vilket område du önskar göra botox, om du gjort botox förut eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken behandling med botox som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Botox injektion – Procedur?
Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din botoxbehandling. Därefter har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att gå igenom steg för steg, pris och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort behandling med botox tidigare, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdetsstorlek som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox före och efter
En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox? Slutresultat och själva effekten är från person till person beroende på hur mottaglig din hud och kropp är mot botoxinjektionen. {För att se full effekt av din botoxbehandling, så kan det ta från ett par dagar till veckor innan du ser slutresultatet. Behandlingen som du har gjort varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och blir mer stärkt mer för varje behandling som du gör. Med regelbundna injektioneravbotox, så stärker du ditt behandlade område och det kommer att ge ett resultat som varar längre än vad exempelvis en engångsbehandling.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*